Slovenië -
Camping
Scoutsterrein Tabor Gozdna Sola
deel op facebook
deel op twitter
Adres van kampplaats
Ukanc 3, 4265 Bohinjsko jezero, Slovenië
Verblijftype
Tenten - Camping
Capaciteit 99 slaapplaatsen
Prijscategorie Duur
Bij lokale jeugdvereniging? Ja
Met openbaar vervoer Ja - trein op enkele km
Bevaarbaar water? Ja - naast meer van Bohinj
Website
Contactinfo
Matjaz Švegelj
Extra info Op dit terrrein naast het Bohinj scout Centre kan je in tenten overnachten die de hele zomer opgezet staan. Dit zijn tenten voor 2-3 personen.

Je moet er wel minstens ontbijt betalen.

Het Forest School Camp ligt op een prachtige locatie direct aan de oever van het meer van Bohinj en biedt uitstekende voorwaarden voor het organiseren van allerlei soorten kamperen, educatieve programma's of gezinsavonturen. Het kamp is geopend van half mei tot eind september en biedt accommodatie in 33 moderne tenten met comfortabele houten bedden.

De tenten zijn opgezet in drie subkampen en hebben elk een multifunctionele tent voor workshops. De werkplaatstent is voorzien van stopcontacten en verlichting.

eten
In het kamp bieden we drie maaltijden per dag (ontbijt, lunch, diner). Het personeel in de moderne en professioneel uitgeruste thuiskeuken bereidt gezonde en heerlijke maaltijden voor een groot aantal deelnemers. De campinggasten gebruiken de eetkamer en het terras van de camping die naast de camping staat.
toiletten
Het kamphuis heeft grote toiletten met wastafel, toiletten en douches met warm water.

Het kampeerterrein heeft een verhard volleybalveld waaraan basketbalmanden zijn toegevoegd. Midden in het kamp bevindt zich de belangrijkste haard, die elke avond sprankelende kampavonden biedt. De Forest School biedt zijn gasten ook een reeks solo- en begeleide kampavonturen .

Het bosschoolgebied biedt verschillende opties. In de zomer is het meer uniek voor zwemmen en andere wateractiviteiten. Het kamp is een uitstekend startpunt voor wandeltochten rond het Triglav Nationaal Park. In de directe omgeving is er ook de alpiene skihelling Vogel en met de gondel kunt u het hele jaar door 1000 meter boven het meer klimmen. De omgeving biedt ook uitstekende mogelijkheden om te boulderen, fietsen, varen, canyoning of raften. De Savica-waterval, het sprookjesland van Zlatorog en vele andere attracties in Bohinj zijn dichtbij.
Beoordeling

Nog geen beoordelingen

Beoordeel zelf
Deel je ervaring
Datum kamp (maand & jaar)
Groepsnaam + gemeente
Jouw naam *
Jouw e-mail *

google maps embed link
 
 
Voeg jouw kampplaats toe!
Naam kampplaats *
Land *
Adres van kampplaats *