Adres van kampplaats
Småsøerne 9, 3660 Stenløse, Denemarken
Verblijftype
Gebouw - Berghut
Capaciteit 19 slaapplaatsen
Prijscategorie Normaal
Met openbaar vervoer Ja - 4 km
Website
Contactinfo
Maj-Britt Bøgebo
Extra info Eigenlijk is het geen berghut, maar die beschrijving komt er het dichtst in de buurt.

Het is een 'luxe' primitieve hut. Er zijn 4 ruimtes: 1 keuken (met 2 slaapplekken), 1 slaap/algemene kamer met 12 slaapplekken en 2 kleine slaapkamers met respectievelijk 3 en 2 slaapplekken. Het zijn ingebouwde stappelbedden, matrassen zijn aanwezig.

De keuken is goed uitgerust met voldoende pannen van degelijk formaat, gasstel en -oven (op gasflessen, die aanwezig zijn), bestek, borden, mokken, etc.

Er is geen stromend water, op 5-10 minuten lopen is er een openbare waterkraan waar water getapt kan worden. Hiervoor is een karretje met jerrycans aanwezig. Douches zijn er dus ook niet. Het meer (Buresø) dat hier vlak bij is kraakhelder en zeer geschikt om in te zwemmen en haren in te wassen.

Er zijn 2 compost-WC's, dit zijn geen gaten in een plank, maar degelijke porseleinen potten en prima te gebruiken na een korte instructie.

Ook is er geen electriciteit, er zijn wel zonnepanelen die een aantal LED-lampen voorzien van stroom, maar als er niet genoeg zon is geweest werken die niet. Echter zijn er ook olielampen en is hiervoor lampenolie aanwezig.

Direct bij de hut is een groot speelveld met doelen en een klein veldje waar een paar auto's geparkeerd kunnen worden en een kampvuurplek is. Er is brandhout aanwezig, maar dat is ook goed te sprokkelen.

In Farum (10 km) is een Aldi en een Coop te vinden, naast nog vele andere winkeltjes.
Beoordeling
Beoordeel zelf
Deel je ervaring
Datum kamp (maand & jaar)
Groepsnaam + gemeente
Jouw naam *
Jouw e-mail *

google maps embed link
 
 
Voeg jouw kampplaats toe!
Naam kampplaats *
Land *
Adres van kampplaats *